Γιάννης Μαρακάκης: Ποδηλατάδα στο Καβούρι για τον φρέσκο μπαμπά της showbiz! Φωτογραφίες

Πριν δύο μήνες, ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και από τότε ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του. Η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου, του “χάρισε” μία κόρη, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά και πλέον αποτελεί για εκείνον την απόλυτη προτεραιότητά του.

Ο γοητευτικός δικηγόρος είναι λάτρης του ευ ζην και της υγιεινής διατροφής, ενώ φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά, με τα αποτελέσματα των εντατικών προπονήσεών του να είναι εμφανή στο σώμα του. Ο Γιάννης Μαρακάκης διαθέτει ένα σμιλεμένο και αξιοζήλευτο κορμί, με κοιλιακούς-φέτες που… κόβουν τις ανάσες.

Το διάστημα της καραντίνας, η άθληση ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά του, αφού δεν σταματούσε να γυμνάζεται στο σπίτι. Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο, μπορεί να απολαμβάνει προπονείται και εκτός σπιτιού, κάνοντας ποδήλατο στα νότια προάστια.

Σε μία τέτοια έξοδο τον απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός. Αφήνοντας για λίγο τα αυστηρά κοστούμια που φοράει στις δικαστικές αίθουσες και ντυμένος αθλητικά, έκανε τις βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα, στο Καβούρι. Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνισή του δεν πέρασε απαρατήρητη και όχι άδικα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More