Γιάννης Μαρακάκης: Βραδινή έξοδος με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου [pics]

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους μετά από τρία χρόνια γάμου είναι πανέτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αφού αδημονούν για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους! Ο γοητευτικός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του σε λιγότερο από τέσσερις μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο την πριγκίπισσά τους, γεγονός που από τη μία πλευρά τους χαροποιεί ιδιαίτερα και από την άλλη τους αγχώνει!

Ο Γιάννης Μαρακάκης μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του, καθώς αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννη Μαρακάκη κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη, καλλιτέχνη τον οποίον αγαπούν πολύ και επισκέπτονται συχνά.

Η εγκυμονούσα Νίκη Θωμοπούλου φορώντας ένα ασημί top και μια ασορτί φούστα που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, απόλαυσε την έξοδό της μαζί με τον άνδρα της ζωής της και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να τον κοιτά τρυφερά. Αντίστοιχα και εκείνος δεν είχε μάτια γι΄άλλη!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More