Γιάννης Μώραλης: Ο δυνατός άνδρας του Πειραιά και το love story με την όμορφη σύζυγό του! [pics]

Γιάννης Μώραλης: Ο δυνατός άνδρας του Πειραιά και το love story με την όμορφη σύζυγό του! [pics] | tlife.gr

Για δεύτερη φορά νικητής στον Πειραιά αναδεικνύεται ο Γιάννης Μώραλης! Ο δυναμικός δήμαρχος του Πειραιά, προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Πέτρος είχε θητεύσει ως υφυπουργός Παιδείας. Σπούδασε στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται από 22 ετών. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πειραιά, στο χώρο του μάρκετινγκ και ως στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γεννήθηκε το 1968 και είναι παντρεμένος  με τη δημοσιογράφο και διευθύντρια σε διάφορα περιοδικά, Βάλια Κυριαζή. Έχουν δυο παιδιά, τον Πέτρο και τη Γιολάντα. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές να κάνουν βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι ή σε κάποια βραδινή έξοδο!

Η σύζυγός του Βάλια, είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια στο περιοδικό HELLO! για τον σύζυγό της: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική μιλώντας για το Γιάννη, αλλά θα σας πω ότι είναι τρομερός μπαμπάς.Είναι υπέροχος πατέρας, είναι ενεργός.Δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου»

Ο Γιάννης Μώραλης, με τη σειρά του, έχει δηλώσει για τη σύζυγό του Βάλια: «Η Βάλια έχει προσωπικότητα. Υπήρξε επαγγελματίας δημοσιογράφος από τα δεκαοχτώ της χρόνια. Είναι μια επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα με πολλές ευαισθησίες. Με έχει εντυπωσιάσει ειδικά τα τελευταία δυόμισι χρόνια το πόσο καλή μητέρα είναι.»

Ο Γιάννης και η Βάλια είναι αχώριστοι και πάντα οι δυο τους δείχνουν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

READ more