Γιάννης Μπέζος: “Δεν είμαι ποτέ γλυκός, είμαι πιο αυστηρός απ’ όσο φαντάζεστε”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων θέλησε να τον ρωτήσει αν αυτό το “αυστηρό” προφίλ που βγάζει προς τα έξω είναι κάτι που κρατά και στην προσωπική του ζωή ή υπάρχουν και στιγμές που είναι πιο γλυκός. Ο Γιάννης Μπέζος με την απόλυτη ειλικρίνεια που τον διακρίνει απάντησε:

“Πουθενά δεν είμαι γλυκός, είμαι ειλικρινής. Γλυκός δεν είμαι, τουλάχιστον με την έννοια που δίνουμε στην ελληνική τηλεόραση γιατί είναι όλα σαν ζαχαρωτά. Γλυκός δεν είμαι. Τη γλυκύτητα από μέσα μου τη βγάζει όποιος άνθρωπος εγώ επιλέγω να συνομιλήσω και να καταθέσω κάτι από τη σκέψη και το συναίσθημά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι.

Δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο φαντάζεστε, είμαι πιο πολύ, με ορισμένους και ορισμένους. Δε χρειάζεται να γλυκαίνουν οι άνθρωποι, χρειάζεται να είναι έντιμοι. Ξέρω πότε θα επιλέξω να συμπεριφερθώ και πως. Οι συμπατριώτες μου που με ακολουθούν τόσα χρόνια και βλέπουν αυτό που τους παρουσιάζω, ξέρουν πάρα πολύ καλά και εκτιμούν αυτό ακριβώς. Ξέρετε και εσείς πολύ καλά που απευθύνεστε και ποιόν καλείται. 

Παλιότερα ήμουν πιο σκληρός. Δεν έλεγα ποτέ ψέματα. Δε μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Θα το έχετε καταλάβει”

Read More

And More