Γιάννης Μπέζος – Νίκη Σερέτη: Ζάχος Δόγκανος και Δεβόρα 25 χρόνια μετά το «Εκείνες κι εγώ»

Η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Οικόπεδα με θέα” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τους Άρη Λεμπεσόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Θανάση Κουρλαμπά, Γιάννη Δρακόπουλο, Γεράσιμο Σκαφίδα, Μάριο Μαριόλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/2 στο θέατρο Άνεσις.

Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσαν αρκετοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και η Νίκη Σερέτη που πριν 25 χρόνια είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο στη σειρά “Εκείνες κι εγώ”.

Στην εν λόγω σειρά που παρουσιάστηκε ως remake στις τηλεοπτικές οθόνες το 1996 και ολοκληρώθηκε το 1998, ο Γιάννης Μπέζος υποδυόταν τον πρωταγωνιστή Ζάχο Δόγκανο ενώ η Νίκη Σερέτη την οικιακή του βοηθό Δεβόρα.

Οι δυο τους, έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική τηλεόραση ως τηλεοπτικό δίδυμο και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις. 

Δες παρακάτω τον Γιάννη Μπέζο και τη Νίκη Σερέτη να ποζάρουν μαζί 25 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

  

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο, διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης.

Οι τέσσερις απελπισμένοι μεσίτες του γραφείου διαγωνίζονται ποιος θα κλείσει τις περισσότερες πωλήσεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν!

Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού, σκληρού και δηκτικού έργου, που είναι συγχρόνως σπαρακτικό και αστείο, κυνηγούν το δικό τους «αμερικανικό όνειρο»! Ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς ηθικούς φραγμούς, όλοι εναντίον όλων! Θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα, με μότο τη φράση «Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία», υπακούοντας στη φιλοσοφία τού «πουλάω άρα υπάρχω»

Ο ανταγωνισμός έχει φθάσει στο αποκορύφωμά του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανθρωπιά και έλεος!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More