Γιάννης Μπέζος: Τραγουδά με την κόρη του Ηρώ Μπέζου και τους απολαμβάνει η Ναταλία Τσαλίκη! [pics]

«Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη», ο τίτλος των παραστάσεων… Ένας τίτλος δανεισμένος από στίχο του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη – που έγινε γνωστό από την μελοποίηση του Μίκη Θεοδωράκη ( Δρόμοι Παλιοί)- για μια μουσική παράσταση όπου ο Γιάννης Μπέζος με την κόρη του Ηρώ Μπέζου, σκαλίζουν μνήμες κι ευαισθησίες στον Κήπο της Πειραιώς 260.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι γνωστός, όχι μόνο για τις υποκριτικές του δυνατότητες, αλλά και για το μεγάλο ταλέντο του στο τραγούδι. Αν και το μεγαλύτερο κομμάτι της σταδιοδρομίας του το έχει διανύσει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, το κοινό κρατάει καλά στη μνήμη του τις φορές που τραγούδησε, όπως πρόσφατα στην παράσταση Της καρδιάς και της μνήμης, με τραγούδια από το θέατρο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με την τραγουδιστική του ιδιότητα και παρέα με την ηθοποιό Ηρώ Μπέζου, καλούν τους θεατές σε μια βραδιά αφιερωμένη στους λεγόμενους «ποιητές της ήττας» Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη. Μια παράσταση που κρατά αναμμένη τη σπίθα της ποίησης τριών αθόρυβων, αλλά σπουδαίων δημιουργών.

Συνολικά οι παραστάσεις που είχαν προγραμματίσει ήταν τρεις και σήμερα θα είναι η τελευταία. Από την πρώτη τους φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου και μητέρα της Ηρώς, Ναταλία Τσαλίκη.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More