Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η καλλονή κόρη του τον καμάρωσε στο θέατρο! [pics]

Επίσημη πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τρίτης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός συμμετέχει στην θεατρική παράσταση “Η Συμμορία των Πέντε” στο Θέατρο Κιβωτός μαζί με αξιόλογους συναδέρφους του, όπως ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Στέλιος Πέτσος, ο Κώστας Φλωκατούλας και ο Στέλιος Ιακωβίδης. Φυσικά στο πλευρό του ήταν πλήθος αγαπημένων του φίλων και καλών του συναδέρφων, ενώ από το κοινό δεν έλειπε και η μονάκριβη κόρη του, Μαρία Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, την οποία έχει αποκτήσει με την επίσης ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη Θαλασσινή στο θέατρο, όπου πήγε να απολαύσει και να καμαρώσει τον πατέρα της, μαζί με τους φίλους της. Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των διάσημων γονιών της και τους στηρίζει, δίνοντας το παρών σε όλες τις θεατρικές τους πρεμιέρες.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

O καθηγητής Μάρκους και η συμμορία του, παριστάνοντας τους ερασιτέχνες χορευτές, νοικιάζουν τη σοφίτα του ετοιμόρροπου σπιτιού μιας γλυκιάς αλλά άμεμπτου ηθικής γριούλας που ζει με μοναδική παρέα τον παπαγάλο της. Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της και η σπιτονοικοκυρά. Το “τέλειο” σχέδιο όμως χωλαίνει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και ξεκαρδιστική τροπή γιατί η συμμορία των Πέντε δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα: την καλοκάγαθη γριούλα…

Ο συγγραφέας Graham Linehan διασκεύασε την ομώνυμη μαύρη κωμωδία του William Rose που είχε γυριστεί το 1955 με πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, τους Alec Guinness και Peter Sellers. Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό, υμνήθηκε από τους κριτικούς και θεωρείται πλέον κλασικό δείγμα της βρετανικής κωμωδίας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More