Γιάννης Μποσταντζόγλου: Με την όμορφη κόρη του στο θέατρο! [pics]

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Με την όμορφη κόρη του στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα έχουν μια κούκλα κόρη, την Θαλασσινή. Είναι μόλις 21 ετών και είναι κούκλα. Η σχέση με τους γονείς της είναι πολύ καλή και το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε με τον πατέρα της στο Θέατρο Χώρα και στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι γυναίκες του Παπαδιαμάντη».

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει: «Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά. Όμως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε.»

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί, αν κι εκείνο το βράδυ ήταν λίγο οξύθυμος ο ηθοποιός. Φαίνεται όμως πως με το χαμόγελο της κόρης του του έφυγαν τα νεύρα.

Όο για την παράσταση… H Νένα Μεντή, η Έρση Μαλικένζου, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Χριστιάνα Ματζουράνη, η Μαριάννα Τουντασάκη και η Έφη Σακελλαρίου ξαναζωντανεύουν τις ηρωίδες του Σκιαθίτη συγγραφέα.

Οι γυναίκες στον Παπαδιαμάντη, μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη. Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών που συμμαχούν για να κερδίσουν την επιβίωση, το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους, αποτελούν το δραματουργικό καμβά αυτής της σκηνικής δημιουργίας με αρωγό το δημοτικό τραγούδι, την παράδοση και το θρησκευτικό πνεύμα του συγγραφέα.

Δες τον Γιάννη Μποσταντζόγλου με την κόρη του

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

READ more