Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του με την Έλενα Ράπτη και η νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του με την Έλενα Ράπτη, ο οποίος έγινε τα Χριστούγεννα του 2023 στο Δημαρχείο Αθηνών.

Ο γνωστός πολιτικός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη γυναίκα της ζωής του και Υφυπουργό Τουρισμού, η οποία στάθηκε βράχος στο πλευρό του στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε ακόμη και στο νοσοκομείο.

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας» έγραψε ο Γιάννης Μπρατάκος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164