Γιάννης Νταλιάνης: Απαντά πρώτη φορά για το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο – Τι του είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Mε αφορμή την παράσταση “On ego” την οποία σκηνοθετεί αλλά και τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει” ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.
Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου αλλά και για το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο που σημειώθηκε πριν λίγους μήνες με τον ίδιο να αποχωρεί από τις κάμερες εκνευρισμένος όταν η σύζυγός του ρωτήθηκε για τον Σασμό. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

«Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον “Σασμό”, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες. Η Μαριλίτα ασκεί συνέχεια κριτική στον εαυτό της, είναι πολύ αυστηρή. Εμένα όσα κάνει μου φαίνονται ωραία», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Σε ότι έχει να κάνει με το περιστατικό έξω από το Ηρώδειο, όταν αποχώρησε από τις κάμερες μετά τις ερωτήσεις που έγιναν στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον “Σασμό”, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε,

«Δεν ενοχλήθηκα με τους δημοσιογράφους που ρώτησαν την Μαριλίτα για τον “Σασμό”. Πρόκειται για παρεξήγηση. Προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Ένα λογοπαίγνιο που δεν πέτυχε γιατί κάτι άλλαξα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο κάθε χώρος έχει τις στιγμές του. Τις ιδιαιτερότητές του, το χρόνο του. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τηλεόραση. Νομίζω την ξάφνιασα δεν τη στεναχώρησα αλλά λέει “τώρα με αυτό που είπες θα γίνει θέμα” και είχε δίκιο».

Read More

And More