Site icon TLIFE

Γιάννης Νταλιάνης: Η γνωριμία με την σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου και οι κόρες τους

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο δημοφιλής και επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με την σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου αλλά και τις κόρες τους και το κατά πόσο θα τις παρότρυνε να ακολουθήσουν τον δρόμο της υποκριτικής.

«Με την Μαριλίτα γνωριστήκαμε στην τηλεοπτική σειρά “Τα ίχνη”, πριν είχαμε βρεθεί σε κάποιες πρεμιέρες αλλά ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε. Καταλάβαμε από την αρχή ότι βλέπαμε τα πράγματα με έναν κοινό τρόπο, υπήρξε από την αρχή μια χημεία, μια έλξη» είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης. 

Για τις δυο κόρες τους ο ηθοποιός ανέφερε:  «Θέλω οι κόρες μου να γνωρίσουν διάφορα πράγματα, να ανακαλύψουν τυχόν ταλέντα που έχουν, να δουν που μπορούν να είναι δημιουργικές και χαρούμενες και εκεί να προχωρήσουν. Δεν είμαι ούτε αρνητικός ούτε τις προτρέπω να ασχοληθούν με την υποκριτική. Η Μαριλίτα είναι πιο επιφυλακτική και πιο προσεκτική με αυτά τα πράγματα. Εγώ αναλαμβάνω το ρόλο του καλού μπαμπά και η Μαριλίτα είναι λίγο πιο αυστηρή».

«Η Μαριλίτα είναι πολύ αυστηρή και με εμένα και πιο πολύ με τον εαυτό της» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και συνέχισε, «Με τη Μαριλίτα δε μιλάμε μόνο για το θέατρο. Τα ενδιαφέροντά μας είναι κι άλλα οπότε δε βαλτώνουμε μόνο με τα θέματα του θεάτρου».

© 2024 tlife.gr