Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε σαν αντίπαλο, με την Αλίκη ένιωθα ασφαλής»

Για τη σχέση του με την μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη που τον έκανε να νιώθει ασφάλεια αλλά και την κόντρα με τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο γιος τους Γιάννης στην εκπομπή “Idols” και τον Σάκη Ρουβά.

«Με τα μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε, ένιωθα ασφαλής. Αυτό δε το ένιωθα όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου, ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Δεν είχαμε κόντρα αλλά ο Δημήτρης ήταν μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη, ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Η Αλίκη μπορούσε με το χαμόγελό της να σε φέρει κοντά, ακόμα και κάποιον που την έβριζε. Ο Δημήτρης αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξεις στο παρελθό, σε κάτι συνεντεύξεις τύπου είχε βρίσει δημοσιογράφους, είχαν γίνει κάτι τέτοια.

Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον πατέρα μου όμως. Έχουμε πάει στο γήπεδο, στο εξοχικό του, με τη δεύτερη γυναίκα του είχαμε πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία 2-3 χρόνια χαλάσανε οι σχέσεις μας. Τον πατέρα μου τον αγαπάω, ότι έκανε το έκανε για τους λόγους του. Αυτό πιστεύω ότι έγινε γιατί ενδόμυχα πίστευε πως ότι είχε αποκτήσει με την Αλίκη του ανήκαν όλα.

Όταν έφυγε η Αλίκη και άφηνε όλα αυτά σε εμένα… Δε με έβλεπε σαν γιο του αλλά σαν αντίπαλό του. Γιστί τα έχει αυτός και όχι εγώ. Ήμουν το παιδί του όμως, οχι κάποιος ξένος ή ο γιος της, το παιδί του ήμουν. Αυτό είναι άσχημο. Δε μπορέσαμε να τα βρούμέ. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Read More

And More