Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πώς γνώρισε τη σύντροφό του, ο Λάκης Λαζόπουλος και όσα δεν ξέρεις γι΄αυτόν! VIDEO

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μπορεί να είμαι χαμηλών τόνων προσωπικότητα αλλά είναι ισχυρός και ταλαντούχος. Έχει μέσα του λαχτάρα να δημιουργήσει και είναι εργασιομανής. Μάλιστα, όταν πριν χρόνια, ο Γιάννης είχε εκπομπή στο Star, τον σταμάτησε στο διάδρομο του καναλιού, ο Σταμάτης Μαλέλης και του είπε: “Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, γιατί νόμιζα ότι θα περνάς για λίγο και θα φεύγεις και συ είσαι ο πρώτος που έρχεται το πρωί και ο τελευταίος που φεύγει”! Ο γιος της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη και του αξέχαστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα. Είναι τελειομανής με ό,τι καταπιάνεται και σήμερα μιλάει στο TLIFE για όλα!

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς γνώρισε την νέα του σύντροφο Χριστίνα ‘Ερις που έφερε στη ζωή του την ηρεμία, τη χαρά και τον γέμισε αυτοπεποίθηση! Αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού του που δεν ξέραμε, για τον Λάκη Λαζόπουλο που τον στεναχώρησε αλλά και τη συγχώρεση στον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ…

Δες τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο TLIFE και την Μαρία Ρουμελιώτου:

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ! Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό; Τι σε χαλαρώνει;

Ό,τι έχει μέσα κρέας. (γέλια) Βλέπω πολύ αμερικανική τηλεόραση για να ηρεμώ και να παίρνω διάφορες ιδέες που χρησιμοποιώ στις εκάστοτε παραγωγές.

Βγαίνεις έξω; Δεν βγαίνω εκεί που πάνε οι κάμερες. Θέλω να περνάω ήσυχα και ήρεμα με τους φίλους μου.

Ένα ελάττωμα σου; Είμαι παρορμητικός και μπορεί να εκνευριστώ και να πω πράγματα που μπορεί να μετανιώσω μέτα.

Ένα προτέρημα σου; Στην δουλεία μου είμαι πολύ καλός και είμαι τελειομανής.

Έχεις εδώ και λίγο καιρό μια νέα σχέση. Τη Χριστίνα και νομίζω ότι σε ηρεμεί… Πώς γνωριστήκατε;

Ναι, είμαι πιο ήρεμος και χαρούμενος από ποτέ. Με την Χριστίνα γνωριστήκαμε πολύ περίεργα. Ήθελα να πάω σε μια καφετέρια από το σπίτι και επειδή άρχισε να με πονάει η μέση μου έκανα οτοστόπ και τότε σταμάτησε η Χριστίνα. Η γνωριμία μας είναι σαν από ταινία! Μετά δέσαμε…. Δεν της αρέσει η δημοσιότητα και προσπαθώ να την προστατεύω από αυτό. Είμαστε μαζί λιγότερο από χρόνο. Με έβγαλε από μια κατάσταση μιζέριας και μου έχει κάνει πολύ καλό.

Ποια είναι η πρώτη σου επαφή με την μουσική;

Έχω ξεκινήσει από πολύ μικρός, παίζοντας τις πρώτες μου νότες με τον Μάνο Χατζηδάκη.

Ο πατέρας σου, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φεύγοντας από τη ζωή είπε σκληρά λόγια για σένα… Τον έχεις συγχωρήσει;

Για μένα η έννοια πατέρας είναι ιερή. Φυσικά και τον έχω συγχωρέσει. Τους πρώτους μήνες ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι αυτά ήταν ειπωμένα από τον πατέρα μου και ήταν γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί. Κάπου σε εμένα έβλεπε την Αλίκη και αυτή η κόντρα που είχε πέρασε υποσυνείδητα σε εμένα.

Υπήρξε κάτι που σε ενόχλησε από αυτά που έγραψαν τα media;

Πολλά με έχουν ενοχλήσει. Υπάρχει και μια συγκεκριμένη εφημερίδα που έχει εμπάθεια μαζί μου. Ξέρεις ότι είμαι χαμηλών τόνων και δεν δίνω δικαιώματα.

Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις σου με τα αδέρφια της μητέρας σου;

Δεν έχουμε κακές σχέσεις, αλλά δεν κάνουμε και κολλητή παρέα. Με τα ξαδέλφια από την μεριά του πατέρα μου έχουμε πιο γερές σχέσεις.

Ποια η σχέση σου με Λάκη Λαζόπουλο;

Με τον Λάκη γνωριζόμαστε χρόνια, αλλά έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό με τα χτυποκάρδια πως το είδες; (θεατρική παράσταση)

Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή και είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, αλλά τελικά επέλεξαν τον Λάκη. Ο Λάκης έκανε κάποιες επιλογές, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχα εγώ στο νου μου. Με στεναχώρησε ο τρόπος που δεν συνεργαστήκαμε, αλλά δεν κρατώ κακία.

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον; Τα όνειρά σου;

Να κάνω ένα παιδί και οικογένεια, να προσφέρω, να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Να γράφω βιβλία, να γράφω μουσική…

Read More

And More