Γιάννης Παπαμιχαήλ: Στον τάφο της μητέρας του, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Φωτογραφίες

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Στον τάφο της μητέρας του, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Φωτογραφίες | tlife.gr

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε το τελευταίο ταξίδι της ζωής της, πηγαίνοντας στον Παράδεισο… Από εκείνη την ημέρα, ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και δεκάδες επιτυχίες τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Ωστόσο έφυγε νωρίς και η απώλειά της συνεχίζει να προκαλεί θλίψη ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές της αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα, οι οποίοι φυσικά δεν θα την ξεχάσουν ποτέ. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Α’ Νεκροταφείο για να τελέσει το μνημόσυνο της μητέρας του, λίγο πριν κλείσουν 23 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιάννης πήγε στον τάφο της μητέρας του και άφησε λουλούδια, έχοντας συνεχώς το πλευρό του τη σύντροφό του, Χριστίνα, η οποία βρίσκεται κοντά του στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Μαζί του βρέθηκε και ο Τάκης Ζαχαράτος. Μάλιστα, ο γιος της Αλίκης πήγε και στον τάφο του σπουδαίου πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά το μνημόσυνο για να κάνει τρισάγιο στη μνήμη του.

Δες φωτογραφίες:

Στη συνέχεια κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να πιουν όλοι μαζί τον καφέ τους και να θυμηθούν όμορφες αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εντύπωση έκανε η σιλουέτα του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος φαίνεται αρκετά πιο αδυνατισμένος και ανανεωμένος!

READ more