Γιάννης Πάριος: Η μεγάλη επιστροφή! Τραγουδά για τον έρωτα και συγκινεί

Γιάννης Πάριος: Η μεγάλη επιστροφή! Τραγουδά για τον έρωτα και συγκινεί | tlife.gr

Είναι αναμφίβολα ο “τραγουδιστής του έρωτα” και κάθε επιτυχία του καταφέρνει να παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει δυναμικά με νέα δισκογραφική δουλειά, αποκαλύπτει πως συνεχίζει να τραγουδά για τον έρωτα επειδή… μπορεί και μας συγκινεί με τα νέα του κομμάτια.

Η παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του διάσημου Έλληνα καλλιτέχνη με τίτλο “Έλα μου, χαμογέλα μου”, έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε ένα από τα πιο ερωτικά σημεία της πόλης, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης. Το άλμπουμ αποτελείται από 12 ολοκαίνουρια τραγούδια και μιλά για… τον έρωτα, τη χαρά, τη λύπη, την αγωνία και την προσμονή.

Τα περισσότερα κομμάτια γράφτηκαν στην Πάρο, εκεί όπου ο τραγουδιστής έχει το δικό του ησυχαστήριο, ενώ ανάμεσα στα 12 κομμάτια του χαρακτηριστικό είναι το «Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο».

“Ήταν ανάγκη της ψυχής μου, τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν”, είπε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του.

Ενώ, μιλώντας και στην κάμερα του Happy Day, δήλωσε: “Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κακή πλευρά και βγάζουν μόνο αυτή. Εγώ τραγουδάω γιατί μπορώ. Και είναι πάρα πολλοί σαν και εμένα, στην ηλικία μου, στη θέση μου, στην γενιά μου που τραγουδάνε ακόμα υπέροχα και μπαίνουν στη μύτη κάποιων. Λένε «σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε», εγώ θα πω κάτι άλλο «σκοτώνουν τα άλογα γιατί δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν… “.

READ more