Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα μαζί στην Πάρο με τους γιους τους

Στην λατρεμένη του Πάρο με την Σοφία Αλιμπέρτη περνά το φετινό Πάσχα ο Γιάννης Πάριος! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε Πάσχα με την ηθοποιό αλλά και τους γιους τους, Μιχαήλ Βαρθακούρη και Νικόλα Βαρθακούρη. Ο Νικόλας που έχει γίνει γνωστός με το όνομα Good Job Nicky και τα τραγούδια του έγιναν επιτυχίες, δημοσίευσε τις οικογενειακές φωτογραφίες, από το Πασχαλινό τραπέζι!

Ο Γιάννης Πάριος πόζαρε με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τους δυο γιους τους στο πασχαλινό τραπέζι και δε έλειψαν τα γέλια αλλά ούτε και τα πειράγματα! Πριν από λίγο καιρό ο Νικόλας είχε εξομολογηθεί για τους γονείς του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

“Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη” 

Read More

And More