Γιάννης Πλούταρχος: Δες την σύζυγο και τις τρεις κόρες του να ποζάρουν αγκαλιασμένες

Γιάννης Πλούταρχος εκτός από ένας πολύ καλός και επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, αφοσιωμένος σύζυγος και πολύ τρυφερός μπαμπάς. Για εκείνον, η οικογένειά του αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι σήμερα την απόλυτη προτεραιότητά του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την αγαπημένη του Μαρία η οποία όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο πλευρό του στηρίζοντάς τον. Μαζί έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ δεμένα και λατρεύουν να περνούν χρόνο όλοι μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Η σημερινή μέρα ωστόσο φαίνεται πως ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες της οικογένειας αφού μαμά και κόρες αποφάσισαν να απολαύσουν να τον καλό καιρό και να κάνουν μια μικρή βόλτα.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, Κατερίνα μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία με τις τέσσερίς τους να ποζάρουν σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

Read More

And More