Γιάννης Πλούταρχος: Η παρέμβαση της μητέρας του στο βίντεο που δημοσίευσε με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο

Ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος στο οποίο τον βλέπουμε μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο να κάθονται στο σαλόνι του σπιτιού τους και να ερμηνεύουν το τραγούδι που έγραψε ο δεύτερος για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο μετά τη μικρή γεύση που μας έδωσαν από τα νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη, είπαν και για τη συναυλία που ετοιμάζουν στο Κατράκειο Θέατρο μέσα στον Ιούλιο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Κατερίνα Κακοσαίου.

«Φέτος την είδαμε να ξανακάνουμε Κατράκειο. Στις 14 Ιουλίου μαζί με τον Γιώργο Θεοφανους, την Κατερίνα, εσένα και εσένα» ακούγονται να λένε μπαμπάς και γιος.

Εκείνη την ώρα ακούγεται μια γυναικεία φωνή από μέσα να λέει, «Πολύ ωραία» με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο να ξεσπάνε σε γέλια.

Αυτή η γυναικεία φωνή φωνή ανήκει στη μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου, την Κατερίνα με την οποία τόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής όσο και τα πέντε παιδιά του είναι πολύ δεμένοι.

Read More

And More