Γιάννης Πλούταρχος: Καταγράφει την αντίδραση όλης της οικογένειάς του στο άκουσμα του νέου τραγουδιού του γιου του

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου κυκλοφόρησε μόλις χθες, και φέρει τον τίτλο «Εγώ σ’ αγάπησα”. Ο νεαρός καλλιτέχνης που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου στο τραγούδι μέχρι στιγμής ακολουθεί μια πολύ όμορφη και ανοδική πορεία μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει να ερμηνεύσει πατώντας γερά στα πόδια του.

Σύμμαχοί του στην προσπάθεια του για μια καριέρα στον χώρο της μουσικής δεν είναι άλλοι από την οικογένειά του, τον πατέρα του που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη μουσική βιομηχανία αλλά και τη μητέρα του Μαρία Παπαδοπούλου με τα τέσσερα αδέρφια του Κατερίνα, Ελεωνόρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνο.

Μάλιστα χθες, είχαν συγκεντρωθεί όλοι μαζί προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του νέου του τραγουδιού και τα σχόλια του κόσμου με τον Γιάννη Πλούταρχο να καταγράφει με το κινητό του τις αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που θεωρεί την οικογένειά του το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, θέλησε να μοιραστεί αυτή την τρυφερή οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας το βίντεο στο instagram του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ploutarchos (@giannisploutarchos)

Read More

And More