Γιάννης Πλούταρχος: Σύσσωμη η οικογένειά του στην πρεμιέρα του – Βίντεο

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Βουρλιώτη στη Θεσσαλονίκη. 

Από την πρεμιέρα του τραγουδιστή δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η οικογένειά του που φροντίζει να είναι πάντα δίπλα του και να τον στηρίζει. Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Παπαδοπούλου και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του Γιώργος, Ελεονώρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνος ταξίδεψαν από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να τον απολαύσουν στη σκηνή και να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια για μια καλή σεζόν αφού η περίοδος της καραντίνας ήταν αρκετά δύσκολη για όλους τους καλλιτέχνες.

Όπως θα δεις και σε ένα story που ανέβηκε στο instagram, η Μαρία Παπαδοπούλου έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της απολάμβανε και σιγοτραγουδούσε τα τραγούδα του συζύγου της.

Ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βουρλιώτης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη μεγάλη πρεμιέρα και τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους.

Από την πρώτη κιόλας μέρα πλήθος θαυμαστών κατέκλυσαν το “Fix Night Club”, αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, ενώ ταξίδεψαν απ’όλη την Ελλάδα επώνυμοι και μη ειδικά για το διήμερο της πιο αναμενόμενης πρεμιέρας της συμπρωτεύουσας. 

Read More

And More