Γιάννης Πλούταρχος: Τα νυχτοπερπατήματα του τραγουδιστή στο Περιστέρι – “Βουνό” από λουλούδια (εικόνες)

Βράδυ Τρίτης, και για μία ακόμη βραδιά, όπως κάθε Παρασκευή και Σάββατο πλήθος επωνύμων, έδωσαν το παρών τους, σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης του Περιστερίου, όπου μήνες τώρα, εμφανίζονται με επιτυχία, ο Γιώργος Δασκουλίδης, με τον Κυριάκο Κυανό και την Εύα Μπάιλα.

Ανάμεσά τα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί το βράδυ της Τρίτης 23/6 ήταν και ο Γιάννης Πλούταρχος! Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, κατάφερε να προκαλέσει ντελίριο στους θαμώνες του “Βodega”, που όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης, του έδωσε το μικρόφωνο, οι θαυμαστές του, τον «έχτισαν» με εκατοντάδες πανέρια λουλούδια.

Πιο ευδιάθετος από το ποτέ ο Γιάννης Πλούταρχος, δεν χάλασε κανένα μουσικό χατίρι, κερδίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Αφού πρώτα συνεχάρη, τον Κυριάκο Κυανό onstage, στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης, βρέθηκε στο τραπέζι που καθόταν με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού, Μιχάλη Αμπαρτζάκη, πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του, εκ των οποίων αρκετά και του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, που ήταν στην παρέα του, μίλησε δια μικροφώνου, με πολύ αγάπη, για τον συναδέλφό του, Γιώργο Δασκουλίδη.

Read More

And More