Γιάννης Πλούταρχος: Ταξίδι στη Σύμη με τη σύζυγο και την μεγαλύτερη κόρη του, Κατερίνα (pics)

Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από ένας πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης είναι και ένας άριστος οικογενειάρχης. Απόλυτη προτεραιότητά του είναι πάντα η σύζυγός του Μαρία και τα πέντε παιδιά του, Κατερίνα, Γιώργος, Ελεωνόρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνος.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρεται συχνά στα παιδιά του με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ έχει παραδεχτεί πως η μεγαλύτερη κόρη του είναι η αδυναμία μου του και μάλιστα μαζί της συζητάει τα πάντα. 

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα μένει στην Κύπρο λόγω των σπουδών της ωστόσο συχνά επισκέπτεται τους γονείς της και τα αδέρφια της. Αυτές τις μέρες μάλιστα η 22χρονη νεαρή κοπέλα βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε μια μικρή απόδραση με τους γονείς της στη Σύμη. 

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα που έκανε με φουσκωτό σκάφος στα καταγάλανα νερά του Αιγίου στην οποία φαίνεται να ποζάρει μαζί με τη μητέρα της αλλά και μια φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο όπου ποζάρει με χαρά στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου φορώντας μάσκα προστασίας.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Κατερίνα να έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό της κάτι που ωστόσο δεν ισχύει αφού το διέψευσε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του.

Read More

And More