Γιάννης Πλούταρχος: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής!

Οι ψεύτικοι λογαριασμοί επωνύμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συχνό φαινόμενο. Πολλές φορές μάλιστα εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτά τα fake account προσπαθούν να προσεγγίσουν ανυποψίαστους χρήστες και να τους ξεγελάσουν παριστάνοντας πως είναι ο εκάστοτε celebrity και πολλές φορές επιχειρούν να αποσπάσουν και χρηματικά ποσά.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ο Γιάννης Πλούταρχος αφού όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου έχει δημιουργηθεί ένας ψεύτικος λογαριασμός με το όνομα του τραγουδιστή ο οποίος μάλιστα στέλνει και μηνύματα σε ανυποψίαστους fans του.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Κατερίνα δημοσίευσε ένα μήνυμα μιας άλλης χρήστης του Instagram που έγραφε, “Παιδιά προσοχή σε όλους. Κάποιος έφτιαξε προφίλ του Γιάννη Πλούταρχου και στέλνει μηνύματα σε θαυμαστές του ως Γιάννης Πλούταρχος. Τα μηνύματα που στέλνει ανώνυμα σε θαυμαστές του γράφουν τα εξής, “γεια σου υπέροχος θαυμαστής είμαι αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου δώσατε από την αρχή της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνωρίζω ιδιωτικά. Ευχαριστώ. Δημιούργησα αυτόν τον λογαριασμό για να μπορέσω να εσυνομιλήσω με τους θαυμαστές μου. Αυτή είναι η περίπτωση για εσας, να έχετε μια υπέροχη ημέρα. Μην τον πιστεύετε μην απαντάτε είναι απάτη έχει 0 δημοσιεύσεις και γράφει μόνος του με προφίλ ψεύτικο του Γιάννη Πλούταρχου ότι σας έγραψα παραπάνω. Τα γράφω εδώ για να τα δει ο αληθινός Γιάννης Πλούταρχος. Επίσης τα ανέβασα και σε στορι για να προστατέψω τους θαυμαστές του και να το μάθει και ο ίδιος ως πληροφορία”.

Read More

And More