Γιάννης Πουλόπουλος: Απάντησε στον πατέρα Στυλιανό με μια φωτογραφία από τη μέρα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

Με αφορμή την ένταση που υπήρξε το πρωί της Παρασκευής 12/1 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα Στυλιανό, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όσα ακούστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου ανέφερε πως οι ομόφυλοι είναι άνθρωποι γεμάτοι θλίψη και μίσος, χωρίς να διστάζει μάλιστα να τους χαρακτηρίσει και διαστροφικούς. (δες εδώ όσα έγιναν στον αέρα της Super Κατερίνας)

Ο Γιάννης Πουλόπουλος λοιπόν, που υπερασπίστηκε τη θέση του και στον αέρα της εκπομπής του Alpha, θέλησε να δώσει την απάντησή του και μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, στην οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ευτυχία του.

«Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους.

Μια από αυτές, η @olympiakrasagaki , ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το “μισό μου πορτοκάλι”. Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη! ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Read More

And More