Γιάννης Πουλόπουλος: Έξαλλη η σύζυγός του για τα fake news για την υγεία του! Ποια είναι η αλήθεια;

Από χθες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που ήθελαν τον πολυαγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλο να υπέστη έμφραγμα και να αναρρώνει στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου, αφού πρώτα πέρασε κάποιες μέρες δίνοντας μάχη για τη ζωή του στην Εντατική. Η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινάκη – Πουλόπουλου όμως σήμερα διαψεύδει κατηγορηματικά στην εφημερίδα Espresso τα ανυπόστατα αυτά δημοσιεύματα.

“Τι πράγματα είναι αυτά! Έγραψαν ψέμματα! Ο Γιάννης είναι μια χαρά στην υγεία του! Δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά… Είναι ντροπή και μας στεναχώρησαν πάρα πολύ και τον Γιάννη και εμένα και την κόρη μας”, αναφέρει με φανερή ενόχληση η γυναίκα που εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια στέκεται “βράχος” στο πλευρό του καλλιτέχνη.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα καρδιάς, που κάποιοι έγραψαν ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος αντιμετώπισε τα τελευταία 24ωρα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης το πέρασε δύο χρόνια πριν, όταν ένιωσε δύσπνοια και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου τελικά χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αγγειοπλαστικής.

Read More

And More