Γιάννης Πουλόπουλος: «Όταν συναντώ την Ελένη Μενεγάκη οι κρατήσεις ανεβαίνουν 20%»

Για το μέλλον της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το γούρι που του φέρνει η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που τη συναντά, μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star”.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή πήγε πολύ καλά, μέχρι στιγμής είμαστε πρώτοι. Δε μπορώ να σκεφτώ πως θα είναι η επόμενη σεζόν, ας τελειώσει με το καλό η φετινή… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι δεν περνάω καλά, δεν είπε ότι θέλω να φύγω από την εκπομπή και όπως εξήγησε την επόμενη μέρα, έκανε χιούμορ.

Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο όμως να σας πει τι εννοούσε, εγώ πάντως, όπως είπα και στην εκπομπή, δεν του έχω πει τίποτα. Αυτό που είπα για την Ελένη Μενεγάκη είναι ότι είναι πολύ γουρλού σε μένα, κάθε φορά που τη συναντάω ανεβαίνουν οι κρατήσεις 20% σε μια εβδομάδα» είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ενώ για την Ελένη Μενεγάκη ανέφερε, «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Δε θα σας πω όμως αν έχω δεχτεί προτάσεις από άλλες εκπομπές γιατί έχω ένα συμβόλαιο που λήγει αρχές Ιουλίου… Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στην τηλεόραση και την προσωπική μου ζωή, σίγουρα η προσωπική μου ζωή έρχεται πρώτη».

Read More

And More