Γιάννης Σπανός: Συντετριμμένος ο Γιώργος Κατσαρός από την απώλεια του μεγάλου συνθέτη

Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη την τραγική απώλεια του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανού. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Γιάννης Σπανός από τους πιο πολυτραγουδισμένους συνθέτες είχε συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές. Ένας εξ αυτών και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος μάλιστα τον προσεχή χειμώνα θα συνεργαζόταν με τον Γιάννη Σπανό.

Ο κ. Κατσαρός μίλησε στο newsit.gr και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ που υπέστη: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι για του πω ότι ξεκινάμε το Σάββατο πρόβες. Δεν μου απαντούσε» είπε ο κ. Κατσαρός. «Τώρα μόλις με πήραν και μου είπαν τι συνέβη. Ακόμη αυτή τη στιγμή, τώρα που με παίρνετε, τελειώνω τη σειρά των τραγουδιών μας» πρόσθεσε.

Μη μπορώντας να πιστέψει τον αναπάντεχο χαμό του φίλου του κατέληξε: «Μια χαρά ήταν ο Γιάννης. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Σήμερα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήθελα να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχω ακόμη το μολύβι στο χέρι και σημειώνω τα τραγούδια μας». Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις σπουδαίοι μουσικοί επρόκειτο μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν μια φωτογράφηση εν όψει των εμφανίσεων τους.

Πηγή: Newsit

Read More

And More