Γιάννης Σπάθας: Θλίψη στην κηδεία του - Το τελευταία αντίο στον «Socrates»

Γιάννης Σπάθας: Θλίψη στην κηδεία του – Το τελευταία αντίο στον «Socrates» | tlife.gr

Με υγρά μάτια και ανείπωτη θλίψη η συζυγός του Λένα Λακαφώση, τα παιδιά του Νίκος και Άρης, η αδελφή του αλλά και οι αγαπημένοι του φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα τον σπουδαίο μουσικό Γιάννη Σπάθα που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 69 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο!

Σήμερα έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία ενώ η σορός του Γιάννη Σπάθα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Παξούς όπου και θα ταφεί, στον οικογενειακό τάφο, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Ο Γιάννης Σπάθας ήταν ιδρυτικό μέλος των θρυλικού συγκροτήματος των Socrates και σπουδαίος μουσικός και κιθαρίστας. Εκτός από τους αγαπημένους του φίλους σήμερα του έδωσαν το τελευταίο χειροκρότημα και άνθρωποι της μουσικής και της τέχνης.  Ο Γιάννης Σπάθας, ίδρυσε το συγκρότημα Socrates μαζί με τον Αντώνη Τουρκογιώργη και τον Ηλία Μπουκουβάλα. Και τώρα που έφυγε η επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί για στέφανα στην κηδεία του τα χρήματα να δοθούν στον Αντώνη Τουρκογιώργη ο οποίος έχει αρκετά κινητικά προβλήματα μετά από εγκεφαλικό που υπέστη και εδώ και χρόνια είναι στη φάση της αποκατάστσης.

Λίνα Νικολακοπούλου
Η σύζυγός του Γιάννη Σπάθα, Λένα Λακαφώση
Ο γιος του Γιάννη, Νίκος Σπάθας
Σοφία Αρβανίτη
Ευανθία Ρεμπούτσικα
Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Mανώλης Φάμελος

READ more