Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: Το ξαφνικό διαζύγιο και οι σπάνιες δηλώσεις για τη σχέση τους

Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ότι χώρισε από την επί χρόνια σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο εδώ και 3,5 χρόνια.

«Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν» είπε στη συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Το πρώην ζευγάρι αν και υπήρξε μαζί για σχεδόν δυο δεκαετίες, κατάφερε να κρατήσει τον χωρισμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για 3,5 χρόνια. Άλλωστε, τόσο ο Γιάννης Στάνκογλου όσο και η γνωστή σκηνοθέτης, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν είχαν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν ελάχιστες, όπως και οι αναφορές του ενός στο πρόσωπο του άλλου σε συνεντεύξεις τους.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον», είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια ο Γιάννης Στάνκογλου για τη γνωριμία του με τη μητέρα των δυο παιδιών του.

Από τη δική της πλευρά, η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν σε σπάνιες δηλώσεις που είχε κάνει πριν εννέα χρόνια στο «Πρωινό μου» είχε πει για τον Γιάννη Στάνκογλου, «Φέτος σκηνοθετώ τον άντρα μου στην παράσταση “Είμαι ένας άλλος”. Τον Γιάννη τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Είμαστε 14 χρόνια στο ίδιο σπίτι. Αυτό είναι κάτι που εγκυμονεί κινδύνους γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε τρομερές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των προβών ως ζευγάρι.

Δεν είχαμε όμως συγκρούσεις για κάποιο περίεργο λόγο. Παράλληλα όμως, τον ξέρω τόσο καλά, όπως κι εκείνος εμένα, που τα όρια στα οποία μπορούμε να μπούμε για να σπρώξουμε ο ένας τον άλλον, είναι πιο διευρυμένα. 

Read More

And More