Γιάννης Στάνκογλου: Τελικά μένει ή φεύγει από τις “Άγριες Μέλισσες”;

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τις ζωές μας και όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει και τη ζωή του… Θωμά Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιάννης Στάνκογλου που είχε κανονίσει να είναι στη διάσημη σειρά για συγκεκριμένα επεισόδια τώρα με τις αλλαγές που επέφερε η πανδημία ίσως παίξει και σε περισσότερα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Συζητήθηκε πολύ η φερόμενη αποχώρηση σου από τη σειρά στον δεύτερο κύκλο. Τι συμβαίνει τελικά;

Είναι πολύ καθαρό το πράγμα. Πέρυσι το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε για τη σειρά ήξερα πως θα κάνω 140 επεισόδια. Δεν είχαμε συζητήσει τι θα γίνει στη συνέχεια και ξέροντας πως η Μελίνα ήθελε να δώσει μια κατάληξη στην ιστορία του Θωμά Κυπραίου αλλά και εγώ, έχοντας προγραμματίσει παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει εξ αρχής αυτή την συμφωνία. Τώρα που πολλά πράγματα έχουν ακυρωθεί θεατρικά, θα δούμε τι θα γίνει και τηλεοπτικά.

Οπότε το θέμα είναι ανοιχτό…

Ναι, είναι ανοιχτό και σε αυτό το σημείο το έχουμε αφήσει τώρα και με τον παραγωγό, τον κ. Καραγιάννη. Στα 140 επεισόδια που σου προανέφερα θα συμμετάσχω σίγουρα. Ανεξαρτήτως του πότε θα προβληθούν, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα κάποια επεισόδια πιθανόν να πάνε για το φθινόπωρο.

Read More

And More