Γιάννης Στάνκογλου: Βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, έχοντας τη σύζυγό του στο πλευρό του [pics]

Γιάννης Στάνκογλου: Βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, έχοντας τη σύζυγό του στο πλευρό του [pics] | tlife.gr

«Η Αλίκη είναι ένα ξεχωριστό «ακριβό» πλάσμα στη ζωή µου», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο καταξιωμένος ηθοποιός απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική ευτυχία καθώς τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της συζύγου του, Αλίκη Δανέζη Knutsen. Φυσικά, η γυναίκα της ζωής του βρισκόταν χθες Τρίτη στο πλευρό του, όπου ο Γιάννης βραβεύτηκε για τον ρόλο του στην ταινία «The Waiter» του Στηβ Κρικρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παρέλαβε το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος. «Είναι η πρώτη φορά που παίρνω βραβείο από την Ακαδημία παρόλο που είμαι υποψήφιος αρκετά συχνά. Ευχαριστώ όσους δούλεψαν στη ταινία μπροστά και πίσω από τις κάμερες» δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η γλυκιά σύζυγός του βρίσκεται πάντα διακριτικά πλάι στον ηθοποιό και τον στηρίζει σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο.

Φωτογραφίες: NDP

READ more