Site icon TLIFE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ένιωσα δέσιμο με την κόρη μου όταν γεννήθηκε, μετά τον πρώτο χρόνο συνέβη αυτό»

O Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το ένα από τα δυο πρόσωπα που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες» που θα προβληθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Στο απόσπασμα που εξασφάλισε το Happy Day, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την πατρότητα και παραδέχεται ότι δεν ένιωσε από την αρχή τη σύνδεση με την κόρη του.

«Όταν έμεινε έγκυος η Βάσω, δεν ένιωσα το δέσιμο της πατρότητας. Αυτό έγινε κανένα χρόνο μετά. Έβλεπα ένα πολύ γλυκό βρέφος. Το αγαπούσα. Το αγκάλιαζα αλλά όταν άρχισε να επικοινωνεί ήρθε αυτό το δέσιμο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει κάποιος» εξομολογείται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

© 2025 tlife.gr