Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και την κόρη του, Εύα

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη του, την επαγγελματική συνύπαρξη με την Κατερίνα Γερονικολού και το αν θα ήθελε να ξαναγίνουν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Αναφερόμενος στην κόρη του, Εύα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι «η κόρη μου συχνά παρακολουθεί τις σειρές, ειδικά με το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”, της αρέσει, περνάει ευχάριστα. Επειδή μεγάλωσε με τη δική μου “έκθεση” και της μαμάς της, συνήθισε, στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί».

Για τη συνεργασία με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Είναι πάρα πολύ καλό να έχεις με τη σύντροφό σου ένα κοινό σημείο αναφοράς. Έχουμε βρει πολύ ωραία ισορροπία». Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους.

«Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό», είπε.

Όσο για το αν θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση να γίνει και πάλι τηλεοπτικό ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού, είπε: «Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι, αν είναι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό».

«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πολύ οργανωτική», συνέχισε.

Read More

And More