Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του – «Είμαι ερωτευμένος μαζί της» [video]

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο πρώτο After Dark της νέας χρονιάς βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε, μεταξύ άλλων, να αναφερθεί με τρυφερά λόγια στην 6χρονη κόρη του, Εύα, και την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί της.

«Νομίζω πώς μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, αλλά έχει πάρει κι απ’ τους δύο. Είναι μια έντονη προσωπικότητα. Είναι έξι ετών. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό της τρόπο. Έχει πάρει από τη Βάσω την οργάνωση, που εγώ δεν την έχω… Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος με την Εύα. Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα. Επειδή έχω πρόβλημα χρόνου και την στερούμε πολλές φορές την παίρνω μαζί μου στο θέατρο και στο σίριαλ. Δεν βαριέται…», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει το καλλιτεχνικό. Όχι συνειδητά. Με τον μπαμπά και τη μαμά της να είναι ηθοποιοί, όλοι οι φίλοι γύρω να είναι ηθοποιοί, κάποια στιγμή νόμιζε πως όλοι οι γονείς είναι ηθοποιοί. Πήγαιναν με τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου στον ίδιο παιδικό σταθμό και κάποια στιγμή ακούγαμε μουσική και της λέω “Αυτός είναι ο μπαμπάς του Mike” . Τότε έφαγε ένα κόλλημα, γιατί τραγουδάει και δεν είναι ηθοποιός; Τώρα φυσικά καταλαβαίνει…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More