Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι τους στο Μπαλί

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Μπαλί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν επιτρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, επέλεξε να ταξιδέψει στην Ινδονησία για να δουν και να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους, διαφορετικά μέρη, ιδιαίτερες κουζίνες και πανέμορφα τοπία.

Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους εκεί, έχοντας μαγέψει τους διαδικτυακούς τους φίλους με τις εικόνες τους.

Βέβαια στο ταξίδι τους δεν ήταν όλα ρόδινα, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έπεσαν θύματα κλοπής χάνοντας τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Read More

And More