Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Παραμένουν full in love! Αγκαλιά στην πρεμιέρα της ταινίας “Ευτυχία” [pics]

Σε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά έδωσαν το παρών εχθές, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας “Ευτυχία” στο θέατρο Παλλάς, όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και απόλαυσε μια υπέροχη παραγωγή, με καταξιωμένους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και ακολουθεί τη ζωή της από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα και τις δύο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών και συνεργασιών της, που την καθιέρωσαν στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έφτασαν από νωρίς στο Παλλάς, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Οι δυο τους είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί και μέρα με τη μέρα η σχέση τους δυναμώνει. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και εκείνο στον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στη ταινία “Για Πάντα”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More