Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Ταξιδεύουν φορώντας μάσκες και στέλνουν το δικό τους μήνυμα [pics]

Από μέρος σε μέρος γυρνάνε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνοντας το καλοκαίρι στην Ελλάδα μας. Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει τις μικρές και μεγάλες αποδράσεις από τον προηγούμενο μήνα, αφού ύστερα από ένα γεμάτο χειμώνα από υποχρεώσεις, πλέον έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το πιο πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού ήταν στην Κρήτη, περιοχή στην οποία βρίσκεται η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη – καθώς κάνει διακοπές μαζί με τη μητέρα της, Βάσω Λασκαράκη και το σύζυγό της – και έτσι ο ίδιος είχε την ευκαιρία να τη δει και να περάσει παραγωγικό χρόνο μαζί της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να ταξιδεύουν συχνά, όμως φροντίζουν να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Πριν μερικές ώρες, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μαζί με την αγαπημένη του, στην οποία φορούν μάσκες προστασίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

“Καλοκαίρι, διακοπές στην Ελλάδα όλοι ντυμένοι νοσηλευτές :-))) άντε να προστατευτούμε όλοι και να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και ένα καλύτερο χειμώνα!!!!!”, ήταν τα λόγια του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι είναι πολύ προσεχτικό καθ’ όλη τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Read More

And More