Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ποζάρει αγκαλιά με την Κατερίνα Γερονικολού και στέλνει ένα τρυφερό μήνυμα!

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους βρίσκονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι μοιράζεται μια γλυκιά ισορροπία στην προσωπική του ζωή, ενώ απολαμβάνει και μια διπλή επαγγελματική συνεργασία. Εκτός από το θέατρο, όπου «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» , που σπάει ταμεία στον «Ελληνικό Κόσμο» , συμπρωταγωνιστούν και στην ταινία «Για Πάντα», που υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πολλαπλούς ρόλους.

Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ βλέπουν καθημερινά τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πλέον, το ζευγάρι δεν κρύβει ότι είναι μαζί και έχει σταματήσει το κρυφτό με τους παπαράτσι, ενώ οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα Γερονικολού, στην οποία οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι απόλυτα ταιριαστοί μαζί. “Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς!!!! Κάνε μία τώρα και κράτα αυτή την ανάμνηση… για πάντα” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes ήταν χιλιάδες, όπως και τα όμορφα σχόλια από τους followers του.

Read More

And More