Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στα παρασκήνια του Madwalk 2019 για να στηρίξει την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού! [pics,video]

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε την Κατερίνα Γερονικολού ως ηθοποιό, όμως το βράδυ της Δευτέρας η αγαπημένη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, τραγούδησε το “Στο είπα και στο ξανά λέω” και έκλεψε την παράσταση έχοντας το ρόλο της τραγουδίστριας. Η πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” ήταν ιδιαιτέρως αγχωμένη για την εμφάνισή της γεγονός όμως που δεν το άφησε να την επηρεάσει. Η ίδια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί, όμως αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή, καθώς θέλει να την προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων. Ο ηθοποιός βρέθηκε στα παρασκήνια της βραδιάς, απόλαυσε την αγαπημένη του on stage και μετά το τέλος του act της έφυγαν μαζί. Ο Γιάννης δεν άφησε στιγμή την Κατερίνα από τα μάτια του, ενώ παράλληλα τη βοηθούσε με τα πράγματά της.

Η αλήθεια είναι ότι η γλυκιά ηθοποιός δεν γνώριζε ότι ο σύντροφό της θα βρεθεί εκεί, αφού ο ίδιος ήθελε να της κάνει έκπληξη λέγοντας ψευδώς ότι είχε γύρισμα για την σειρά που πρωταγωνιστεί.

Το TLIFE βρέθηκε στο backstage του Madwalk και απαθανάτισε το ζευγάρι λίγο πριν την αναχώρησή του να συνομιλεί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More