Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Στην ίδια εκδήλωση, συνοδευόμενοι από την Γερονικολού και τον Σουλτάτο

Έξι χρόνια πέρασαν απ’ όταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο ύστερα από 4 χρόνια γάμου. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί χώρισαν σε φιλικό κλίμα, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα την μονάκριβη κόρη τους, Εύα.

Από τότε, η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν προχωρήσει στην προσωπική ζωή τους με την ηθοποιό να παντρεύεται τον καταξιωμένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και τον πρώην σύζυγό της να βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού.

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» με πρωταγωνιστή τον Μελέτη Ηλία. Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπαν και οι κουμπάροι του, Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση μαζί, συνοδευόμενοι από τους συντρόφους τους.

Δες φωτογραφίες:

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου στο Open

«Δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή. Αν με καλέσει θα το συζητήσουμε μαζί και θα πάμε. Δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει γιατί μπορεί να το κάνει και το έχει», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις κάμερες για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της πρώην συζύγου του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More