Γιάννης Βαρδής: Έξαλλος με προφίλ στο Facebook που προσβάλλει βάναυσα το όνομα του πατέρα του

Γιάννης Βαρδής: Έξαλλος με προφίλ στο Facebook που προσβάλλει βάναυσα το όνομα του πατέρα του | tlife.gr

Χρησιμοποιούν το όνομα του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή για να κάνουν αιτήματα φιλίας σε κλειστές ομάδες για φλερτ και σεξ. Σε αυτή την απίστευτη καταγγελία προέβη μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο μονάκριβος γιος του αείμνηστου καλλιτέχνη, Γιάννης Βαρδής.

Φανερά δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος, ο τραγουδιστής σκέφτεται να ακολουθήσει μέχρι και τη νομική οδό για να εντοπίσει ποιος κρύβεται πίσω από τη σελίδα στο Facebook με το όνομα Antonis Vardis Cy Fans.

«Αυτή η σελίδα που έχει το όνομα του πατέρα μου και αυτοαποκαλείται fan page του πατέρα μου, πριν λίγη ώρα έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ. Το θεωρώ κάτι απαράδεκτο και θα σας παρακαλέσω όλους να κάνετε αναφορά να κλείσει η σελίδα. Για τη τιμή και την υπόληψη του. Το επόμενο βήμα είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μάθω ποιος είναι από πίσω. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η μοναδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον αείμνηστο τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Είναι όμως η πρώτη φορά που προσβάλλεται βάναυσα το όνομά του και ο γιος του σκοπεύει να πάρει δραστικά μέτρα, καταφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

READ more