Γιάννης Βαρδής: Είναι full time μπαμπάς! Τα ξενύχτια με τον γιο του δεν έχουν τέλος [pic]

Πριν από περίπου επτά μήνες ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσσα Σκαφιδά έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, αφού εκείνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι χαρίζοντας στην πρωτότοκη κόρη τους ένα αδερφάκι. Ο ερχομός του μικρού, ο οποίος πρόκειται να ονομαστεί Αντώνης, όπως ο παππούς του, ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού με το καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Κατερίνα, ο Αντώνης έχει ταλαιπωρήσει λιγάκι τους γονείς του, αφού δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον ύπνο. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους μάλιστα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όταν ρωτήθηκαν από την δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη, αν σκέφτονται να κάνουν τρίτο παιδί εκείνοι απάντησαν με ειλικρίνεια: “Τρίτο παιδί; Έχουμε κλείσει εντελώς”.

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ένα ακόμη βράδυ που δεν βρήκε τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσσα Σκαφίδα στα κρεβάτια τους. Ο Αντώνης δεν είχε διάθεση να κοιμηθεί και έτσι πέρασαν το βράδυ τους στον καναπέ. “Δυνατή ομάδα. Άγρυπνη ομάδα δεν χάνει πότε”, σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε αγκαλιά με τον γιο του.

Μπαμπάς και γιος κοιμούνται αγκαλιά!

Read More

And More