Γιάννης Βαρδής: “Η δικαστική διαμάχη θα φτάσει μέχρι το τέλος”

Ο Γιάννης Βαρδής έχασε πριν τρία χρόνια τον πολυαγαπημένο του πατέρα, έναν από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους τραγουδοποιούς που είχαμε στην ελληνική μουσική σκηνή, τον Αντώνη Βαρδή. Εχθές, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, έκλεισαν τρία χρόνια από τον θάνατό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα Secret και στην Σάσα Σταμάτη για το τι του λείπει περισσότερο από τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη που έχει με την σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ.

“Μου λείπουν αρκετά πράγματα από τον πατέρα μου, η παρέα μας, οι έξοδοί μας, οι πλάκες μας, οι δημιουργικές νύχτες που μου έπαιζε τα κομμάτια που μόλις είχε γράψει, οι συμβουλές του, ακόμη και να τον βλέπω να πίνει καφέ, και ας μη μιλούσαμε. Γενικά είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Σίγουρα αυτό που μπορώ να πω ύστερα από τρία χρόνια είναι ότι σκέφτομαι και πολλά όμορφα πράγματα που έχουμε ζήσει. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ δεν μπορώ να μην τον σκέφτομαι καθημερινά. Και τώρα που μιλάμε, τον σκέφτομαι. Τον σκέφτομαι κάθε στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ, να δει την εγγονούλα του”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πολυαγαπημένο του πατέρα.
Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής δεν δίστασε να μιλήσει και για την δικαστική διαμάχη με την χήρα του Αντώνη Βαρδή, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη. “Με έχει κάνει πιο δυνατό και πιο δύσπιστο στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, ακόμα και όταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου. Από εδώ και πέρα τους “σκανάρω” καλύτερα τους ανθρώπους και δεν τους εμπιστεύομαι” και συνεχίζει “Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έζησα πολύ σκοτάδι, όσον αφορά την υπόθεση αυτή με την χήρα του πατέρα μου. Κοιτάζω μπροστά, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το φως και όχι το σκοτάδι! Έκανα μια μικρή παρένθεση και παρασύρθηκα και μπήκα λίγο στο σκοτάδι, αλλά γενικά είμαι άνθρωπος του φωτός”.
Μέχρι που έχει σκοπό, όμως να φτάσει την δικαστική διαμάχη; “Μέχρι το τέλος. Το τέλος για μένα είναι να κερδίσω αυτό που ήθελε ο πατέρας μου και να γίνουν αυτά που είχε πει. Ο πατέρας μου μας είχε εξηγήσει τι ακριβώς είναι δικό μας από την αρχή. Επειδή λοιπόν άλλαξαν λίγο οι κανόνες, χωρίς τη θέλησή του, θέλω να γίνουν όπως ακριβώς εκείνος είχε πει” καταλήγει ο Γιάννης Βαρδής.

Read More

And More