Γιάννης Βαρδής: Η φωτογραφία του γιου του στον γιατρό και το σημαντικό μήνυμα εν μέσω πανδημίας

Ο Γιάννης Βαρδής έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, την Κατερίνα και τον Αντώνη, τα οποία είναι πραγματικά όλη τους η ζωή! Ο αγαπημένος τραγουδιστής εκτός από έναν ταλαντούχος καλλιτέχνης αποτελεί και έναν πολύ τρυφερό και αφοσιωμένο πατέρα. 

Σήμερα, μάλιστα, συνόδευσε τον γιο του, Αντώνη στον παιδίατρο, με σκοπό να κάνει ένα απαραίτητο εμβόλιο, όπως αποκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το TLIFE. Μια φωτογραφία που έβγαλε τον πρίγκιπα του με την γιατρό, τον ενέπνευσε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα και να εκθειάσει το ιατρικό προσωπικό, που αυτή την περίοδο δίνει τη δική του μάχη, εν μέσω πανδημίας.

“Για μένα αυτή είναι μια πολύ δυνατή εικόνα. Πάντα ήταν αλλά στις μέρες μας έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.Οι γιατροί κρατάνε όλο το σύστημα υγείας με όσες δυσκολίες έχει που όλοι γνωρίζουμε πως είναι πολλές. Αυτομάτως αυτό και μόνο τους κάνει μαχητές. Στις μέρες που ζούμε με έναν ιο να κάνει ότι θέλει,ειναι διπλά μαχητές. Ευχαριστούμε την παιδίατρο μας @myramylonopoulou για την αγάπη την φροντίδα και τον σεβασμό της”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More