Γιάννης Βαρδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον εννέα μηνών γιο του!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους να τους χαρίζουν καθημερινά πολλές στιγμές ευτυχίας! Η Κατερίνα και ο Αντώνης αποτελούν όλη τους τη ζωή και οι δυο τους χαίρονται να τους βλέπουν να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα. Η Κατερίνα τον ερχόμενο Μάιο θα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ζωής ενώ ο Αντώνης τον ερχόμενο Ιούνιο θα γίνει ενός!

Μπορεί ο μικρός να παίδεψε λιγάκι τους γονείς τους μιας και δεν είχε καλή σχέση με τον ύπνο, όμως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ακόμα και αν οι δυσκολίες ήταν πολλές η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής κατάφεραν να τις ξεπεράσουν να προσαρμοστούν τα νέα δεδομένα της ζωής τους μαζί με τον πολυαγαπημένο τους γιο.

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον γιο του δείχνοντας μας πόσο έχει μεγαλώσει. “Μεγαλώνουμε!!!!”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του με τα σχόλια από τους followers του να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Γιάννης Βαρδής έχει ξετρελαθεί με τον γιο του!

Read More

And More