Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Ανοίγουν το σπίτι τους και μιλούν για τη δύσκολη καθημερινότητά τους με δύο παιδιά! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” άνοιξαν το σπίτι τους ο Γιάννης Βαρδής και ο Νατάσα Σκαφίδα. Το αγαπημένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη και μίλησε για…

… την καθημερινότητά του με δύο παιδιά:

Γιάννης: “Η καθημερινότητά μας είναι αρκετά δύσκολη. Ο μικρός Αντώνης μας έχει φέρει τα πάνω-κάτω” .

Νατάσα:”Ο μικρούλης είναι πολύ πιο ζόρικος από την Κατερινούλα. Ταλαιπωρείται και μας ταλαιπωρεί κι εμάς. Η Κατερινούλα τα πάει πολύ καλά με το μωρό, αλλά έχει βγάλει μια αντίδραση προς εμάς. Θέλει πιο πολύ την προσοχή μας” .

… τη σχέση του και πόσο άλλαξε μετά τον ερχομό των παιδιών τους:

Νατάσα: “Οι ισορροπίες ενός ζευγαριού αλλάζουν 100% όταν έρθει ένα παιδί. Μπορεί να σε φέρει πάρα πολύ κοντά, αλλά και να σε απομακρύνει. Υπάρχουν περισσότερα νεύρα στο σπίτι, γιατί είναι και η αϋπνία στη μέσα. Θέλει ηρεμία και υπομονή” .

Γιάννης: “Αλλάζουν τα πάντα, αλλά μέσα από αυτό μπορεί το ζευγάρι να βγει πιο δυνατό… Υπάρχουν τσακωμοί που δεν υπήρχαν. Το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει. Δεν φεύγει ο ερωτισμός. Υπάρχει ζήλια και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο” .

… τον Αντώνη Βαρδή:

Γιάννης: “Τον πατέρα μου τον γνώρισα επί της ουσίας όταν ήμουν έφηβος… Εκείνος αντιμετώπισε προβλήματα μαζί μου, όπως κι εγώ μαζί του… Τα χρόνια που έζησα μαζί του ήταν υπέροχα κι ευτυχισμένα… Θα ήταν πολύ καλός παππούς” .

Νατάσα: “Θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσουν και τα παιδάκια μας, αλλά θα φροντίσει ο Γιάννης να τον γνωρίσουν διαφορετικά” .

… το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του:

Νατάσα: “Έχουμε κλείσει σαν οικογένεια και δε νομίζω ότι είναι μεγάλη κουβέντα. Είμαστε μια χαρά έτσι όπως είμαστε” .

Γιάννης: “Ταυτίζομαι απόλυτα. Θεωρώ ότι έχουμε κλείσει εντελώς, τα έχουμε δει όλα! Με τα δυο παιδιά είμαστε μια χαρά” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More