Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Η κόρη τους έγινε 4! Η εντυπωσιακή τούρτα και οι τρυφερές ευχές

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Γιάννη Βαρδή και την Νατάσσα Σκαφιδά, μιας και η πρωτότοκη κόρη τους συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια ζωής. Το γνωστό ζευγάρι μπορεί να μην έκανε πάρτι λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού, όμως δεν γινόταν και να μην γιορτάσει.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η χαρούμενη μαμά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της την εντυπωσιακή τούρτα για τα τέταρτα γενέθλια της μικρής Κατερίνας σχολιάζοντας: “Ζωγραφιά μου να τα εκατοστήσεις!!! Σε λατρεύουμε”. Όπως θα δεις, η εορτάζουσα ποζάρει δίπλα στην τούρτα της, με τη χαρά της να είναι διάχυτη!

Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρδής έφτιαξε και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με πρωταγωνίστρια φυσικά την κορούλα του. Ο γνωστός τραγουδιστής σύλλεξε φωτογραφίες από τον πρώτο καιρό της ζωής της μέχρι και σήμερα ενώ σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του: “Σαν σήμερα γεννήθηκε το πολυτιμότερο δώρο στη ζωή μας. Κατερίνα μου χρόνια σου πολλά, είσαι ένα μοναδικό και πολύτιμο πλασματάκι. Θέλουμε να ζούμε δίπλα σου τη κάθε στιγμή. Σ’ αγαπάμε πάρα πολύ”.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More