Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Όρισαν την ημερομηνία του θρησκευτικού τους γάμου!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα απέκτησαν την όμορφη κορούλα τους τον περασμένο Μάη. Η μικρή μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και σίγουρα τους έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, η ίδια έχει καταφέρει να γίνει και η βασίλισσα του Instagram, καθώς οι γονείς της συνεχώς ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στους λογαριασμούς τους.

Η χαρά στην οικογένειά τους όμως, θα ολοκληρωθεί με το θρησκευτικό γάμο. Οι ίδιοι έχουν παντρευτεί με πολιτικό, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για το θρησκευτικό τους γάμο. Το νεαρό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί για το επόμενο βήμα…

Η ημερομηνία που όρισε το ζευγάρι είναι στις 21 Ιουλίου και ο γάμος θα γίνει στο αγαπημένο τους νησί τη Λήμνο. Όσοι τους γνωρίζουν, ήξεραν από την αρχή πως ο πολιτικός γάμος τους λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους έγινε απλώς για γραφειοκρατικούς λόγους καθώς σκοπός και των δύο ήταν να κάνουν θρησκευτικό γάμο.

Παρόλα αυτά, είναι άγνωστο ακόμα αν ο γάμος θα γίνει την ίδια μέρα με τη βάφτιση της μικρής που θα πάρει το όνομα Κατερίνα. Ο Γιάννης και η Νατάσα έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στη Λήμνο για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο που θα είναι πολύ ρομαντικός και έτσι ακριβώς όπως τον έχουν ονειρευτεί και οι δύο. Σίγουρα μετά την τελετή θα ακολουθήσει ξέφρενο γλέντι.

Read More

And More