Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Ρομαντική απόδραση στην Πόλη του Φωτός, λίγο πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! [pics]

Ένα υπέροχο ταξίδι στο Παρίσι απόλαυσαν ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφιδά! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε να κάνει μια ρομαντική απόδραση τώρα που μπορούσε… καθώς σε περίπου δύο μήνες θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι του. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η καλλονή σύζυγός του θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλοντας να κάνουν μία ανάπαυλα από την έντονη καθημερινότητά τους στην Αθήνα, ο Γιάννης και η Νατάσα ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι την Πόλη του φωτός. Η γαλλική πρωτεύουσα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς και παρά το γεγονός ότι η Νατάσα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν μπορούσαν να μην την επισκεφτούν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταμάτησε τις βόλτες με ηλεκτρονικό πατίνι στους γραφικούς δρόμους του Παρισιού, ενώ βρέθηκε και στο Μουσείο του Λούβρου. Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής πόζαραν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, σε τρυφερά ενσταντανέ δείχνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους τον μεγάλο έρωτα που ζουν, ο οποίος σε λίγους μήνες θα επισφραγιστεί με το δεύτερο μωράκι τους.

 

Το ζευγάρι έχει μαζί ήδη μια κόρη, ενώ η Νατάσα αυτή την φορά κυοφορεί αγοράκι, τον οποίο θα ονομάσουν Αντώνη, το όνομα του σπουδαίου τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Αντώνη Βαρδή.

Read More

And More