Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: Ταξίδι στο Παρίσι λίγο πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά [pics]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, καθώς σε περίπου δύο μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και ο ένας στηρίζει τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση την οποία απολαμβάνουν είτε μαζί με την κόρη τους είτε χωρίς.

Θέλοντας να κάνουν μία ανάπαυλα από την έντονη καθημερινότητά τους στην Αθήνα, ο Γιάννης και η Νατάσα ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν μέχρι την Πόλη του φωτός. Η γαλλική πρωτεύουσα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς και παρά το γεγονός ότι η Νατάσα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν μπορούσαν να μην την επισκεφτούν. Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ η φωτογραφία που ανέβασαν με το τρυφερό φιλί μπροστά στον Πύργο του Άϊφελ μας απέδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά είναι full in love και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Read More

And More